Om oss

Størst på Boutique sigar i Norge
 

Sigaropplevelse i sentrum

Nordic Cigars AS i Sandnes, Rogaland har vært en drøm i mange år. Vårt nettverk spenner seg over hele verden og vi ivrer etter å dele erfaringer og opplevelser. Nordic Cigars AS er en av få importører/distributører i Norge og er genuint interresert i de gode sigaropplevlesene.

God service

Du som kunde er fokuset for alt vi gjør.

N

Boutique brands

Små produsenter med høy kvalitet

Kurs

Vi vil gjerne ha direkte kontakt med våre kunder og spre kunnskap.

Menneskene bak

Nordic Cigars er spesialist på Boutique brands. Vårt fokus er kvalitet og gode opplevelser. Her vil du finne spennende produkter og folk med felles interresser.

Nordic Cigars vil delta på kurs i Norge og ser frem til å presentere mange flotte nyheter i årene som kommer. Vår reise har nettopp startet, og du er hjertelig velkommen på reisen.

Arnt Ånensen (gründer) har flere års erfaring fra bransjen. Kjent i inn-og utland fra VikingCigar. Har siden 2013 drevet Cigarissimo, Norges største sigargruppe på Facebook.

Etter flere års engasjement hos en av de store sigaraktørene i Norge ble Nordic Cigars formet. Selskapet ble stiftet i Desember 2017 og lansert sensommer 2018.

Nordic Cigars AS holder til i Sandnes (Rogaland) hvor det er et stort og voksende cigarmiljø. Det er flere investorer bak NC, og felles for de alle er interressen for det gode liv.

POWERED BY Nordic Cigars er slagordet vårt. Historien er enkel, og det enkle er oftest det beste. Vi skal inspirere,respektere og inkludere hverandre i det daglige.

– Nordic Cigars AS

Arnt Ånensen

Arnt Ånensen

Daglig leder - Nordic Cigars AS

0