Sigarens ABC

Enkle tips til en god sigaropplevelse

Sigarens ABC – smarte ting å få med seg

Sigar og kaffe

Begge deler er hele universer av smaker, produsenter, lukter og teknikker. Din smak, tiltrekkelse og det som behager deg kan ingen ta fra deg.

Produsenter og forhandlere

Se alltid etter autoriserte forhandlere for produsenter som setter sin ære i å levere de beste produktene. Det vil gi deg den beste opplevelsen.

Tilbehør og utstyr

Det er lett å gå seg vill i utstyr og tilbehør. Du trenger ikke nødvendigvis så mye, men det du kjøper bør være av god kvalitet. Meld deg på en event så du får sjansen til å lære og prøve.

Gode råd

Det er egentlig ikke noe som er galt eller riktig. Ingen absolutte fasitsvar. Det finnes en del tips som kan gi deg en bedre opplevelse, men vi sier ikke at dette er lyset, sannheten og den rette veien. Det er du som bestemmer hva som er best for deg!

Hvor bør jeg handle sigarer?

Kjøp alltid fra en forhandler som er autorisert av produsenten. De har den beste kunnskapen og skal kunne svare på spørsmål om produktene på en tilfredstillende måte.

Hvor lang tid tar det å røyke en sigar?

Sett av 30min-3 timer (avhengig av størrelse på sigaren) på en lun og behagelig plass.

Har atmosfære noe å si?

Spill gjerne din favorittmusikk i bakgrunnen, men et stille sted med naturens egne lyder, havet som bruser eller fugler som synger er også helt perfekt!

Hva slags sigarkutter bør jeg bruke?

Det er mye å velge mellom, så det bør være mulig å finne noe som passer deg. Den må selvfølgelig fungere perfekt, være vellaget og gjøre jobben. Det eneste du skal trenge å gjøre er å klippe riktig.

Hvordan tenner jeg en cigar?

Sørg for riktig utstyr. Torchlighter eller ubehandla stikker er det beste (se egen video).

Hva bør jeg se etter når jeg skal kjøpe en sigar?

Gå for kvalitet overkvantitet. Det er mange størrelser å velge mellom. Finn en som passer deg. Den bør være håndlaget og se bra ut!

Hva er det beste tilbehøret til en sigar?

Noe å drikke er alltid en god ide. Eplejuice/most, kaffe – både kald og varm, sjokolademelk eller noe annet du foretrekker. Det er din personlige smak som teller.

Hva bør jeg gjøre før jeg røyker en sigar?

Studer sigaren (ta av eventuell cellofan), kjenn og lukt på sigaren. Spesielt gjelder dette om det er en type eller et merke du ikke har prøvd før.

Hvordan vet jeg om sigaren har korrekt trekk?

Tørrtrekk for å kjenne om sigaren er tett eller ikke. Vi har utstyr som du kan ha i bakhånd om du vil justere trekk. Kjenn gjerne også etter smakene når du gjør dette.

Hva er beste teknikk for å røyke en sigar?

Nyt sigaren – sigaren puffes (innhaleres ikke) 1-2 trekk pr. minutt

Siste artikler

Vi oppdaterer stadig nettsiden vår med aktuelle ting.

Litt sigarhistorie

Litt sigarhistorie

Christopher Columbus er regnet som oppdageren av ”the New World» (New World er Nord Amerika, Sør Amerika og Sentral Amerika. Old World refererer til Afrika, Asia og Europa). De lokale viste hvordan de puffa tobakksblader. Dette fasinerte Christopher og mannskapet og...

Tobakk – Tabac – Tobacco

Tobakk – Tabac – Tobacco

Det finnes et hav av tobakksplanter som dyrkes snart over hele kloden. Ofte hører vi om forelskelsen i en bestemt tobakkstype eller land. Det som er viktig å ha i bakhodet er at utenom Kuba som kun bruker sin egen tobakk kan en sigar rulles hvor som helst i verden...

Besøk oss!

Ukedager

Etter avtale

Kontakt

Telefon

+47 415 50 393

Epost

post@nordiccigars.com

Addresse

NORDIC CIGARS AS
Postveien 111,
4307 Sandnes,
N-Norway

0